martes, 28 de diciembre de 2010

Exposició acadèmica final (territori)

Les exposicions orals han sigut exposades en sessions de gran grup i per parelles. El dia de la presentació érem avaluats pels dos professors del mòdul, és a dir l’Imma i en Jorge. L’exposició havia de durar uns 6 minuts aproximadament i per mantenir un ordre i una igualtat entre tots els grups, érem cronometrats i avisats quan se’ns acabava el temps. A més, cada dia d’exposicions havíem d’avaluar als altres grups que feien la presentació, la qual cosa em sembla molt positiva ja que per a ser mestres, haurem d’aprendre a avaluar i aquest és una bona manera de començar a fer-ho.
Per a fer totes les exposicions s’han disposat de quatre dies sencers de classe (un dia a la setmana). Aquest fet considero que ha fet notar la diferència de la utilització de recursos. Els que van presentar el primer dia, majoritàriament es nota que han utilitzat menys recursos, sigui pel fet d’un mes de classe o pels nervis de no saber ben bé com fer-ho.
El meu aspecte a destacar de forma positiva d’aquesta activitat, és l’haver de treballar amb una altra persona i escollir el tema. Podem veure com la paraula “territori” ha donat molt de sí, que tots tenim idees diferents i a l’hora d’exposar-les han sigut molt diverses. Això ens fa veure com després a una escola podrem trobar-nos amb casos d’opinions diferents.
Després d’estar pensant en un suggeriment de millora per als pròxims cops que es pugui realitzar, no en trobo cap oportú per a dir, ja que tot considero que és prou encertat per a l’estudi que estem fent. Tant el temps que se’ns demana per a l’exposició, l’escollir el tema, utilització de recursos, etc. Potser se’ns podria haver demanat més exigència en algun tema pel que fa a l’assignatura de Comunicació oral, escrita i digital.
Per a concloure aquesta entrada, m’agradaria dir que m’ha agradat molt fer un treball de mòdul. Crec que és una bona manera d’aprendre a treballar en parelles i posar-se d’acord a l’hora d’expressar-se oralment i utilitzar correcta i sincronitzadament les TIC. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario