martes, 28 de diciembre de 2010

Entrevista a Marc Prensky






Aquest vídeo del programa “Redes” protagonitzat per l’entrevistador Eduard Punset i l’entrevistat Marc Prensky tracta sobre el concepte de la informàtica a l’hora d’estudiar. En Marc Prensky (especialista en videojocs i aprenentatge) defensa que els videojocs no tenen tants inconvenients com diu la premsa. Tot el contrari: és una forma de diversió que ens dóna alegria i plaer el qual té normes que s’han de complir. Això fa que ens presenti les conseqüències dels nostres actes, i la recompensa de fer-ho bé és passar de nivell. Sense adonar-te’n, jugant a videojocs pots adquirir paciència, coordinació, reptes, disciplina...
Durant l’entrevista, hi ha diferents intervencions de directors de diverses escoles (Imma Marín, Alfonso Fernández) els quals també estan a favor d’utilitzar la tecnologia a l’hora d’aprendre, sobretot des de ben petits perquè han nascut coneixent i tenint a l’abast tot aquest món tecnològic i s’ha d’aprofitar.
Per finalitzar, Marc Prensky conclou l’entrevista dient que els professors han de ser una eina per educar als nens cap al s. XXI i per un futur incert.

No hay comentarios:

Publicar un comentario