sábado, 16 de octubre de 2010

Treballs semestrals

En aquesta sessió, dediquem pràcticament tota la classe per aclarir tots els treballs semestrals, l’Imma ens explica com els haurem de realitzar i quan s’hauran d’entregar.
Els treballs que s’hauran de lliurar i anar fent són els següents tractats per punts:

1 - Dossier d’aprenentatge: 15% de l’assignatura
-          És una descripció individual publicada al blogger contínuament, d’allò que hem fet a classe, afegint informació si volem, i fent una valoració i reflexió a final de curs on s’hauran de triar 3 entrades que siguin les millors per a nosaltres.

2 - Exposició fotogràfica: 10% de l’assignatura
-          Serà una activitat individual presentada en sessió de petit grup. El dia de l’exposició fotogràfica s’haurà de portar una foto en DINA 4, havent descrit a una persona del nostre grup a través de la fotografia. La fotografia haurà de constar d’un títol o lema que també reflexi la persona de la foto. L’exposició trigarà 1 minut com a màxim on s’haurà de defensar la fotografia i presentar-la. Aquell mateix dia es lliurarà una descripció escrita de la persona.

3 - La recitació:
-          Serà individual, representada en sessions de gran grup. Consisteix en aprendre’s una poesia en català, breu i de memòria, on es valorarà la complexitat d’aquesta. Haurem de portar en paper la poesia.

4 - La taula rodona: 10% de l’assignatura
-          Serà en grups de 5 persones, i en sessió de gran grup. Decidint un tema, s’hauran de defensar diferents punts de vista d’aquest tema, i després es faran preguntes del públic (resta de la classe). Avaluarem i serem avaluats pels altres.

5 - L’exposició acadèmica final: 15 % de l’assignatura
-          Per parelles i en sessions de petit grup, es faran exposicions d’uns 6 minuts tractant un tema amb la paraula: TERRITORI. L’avaluació serà mútua. Es decidirà el tema i es treballarà fins el dia de l’exposició.

6 - Com parlar bé en públic (Treball del llibre)
-          Haurem d’apuntar-nos tot allò que creiem que és important per parlar bé en públic. S’haurà de lliurar en mode treball, cadascú a la seva manera, però que ens pugui fer de servei tot el que escriguem.


No hay comentarios:

Publicar un comentario