sábado, 16 de octubre de 2010

Entrevista Guillermo Orozco i anuncis

La classe del dia 14 d’octubre va consistir en mirar un vídeo d’una entrevista a en Guillermo Orozco sobre la comunicació audiovisual. Aquest senyor, és un professor d’Universitat a Guadalajara (Mèxic). Em va semblar molt interessant la conferència per la seva claredat i espontaneïtat explicant les coses. Diu que, l' educació per als mitjans no depèn només d'una sola entitat, sinó que ha de ser un conjunt d'elles. Els principals han de ser l'escola i la família i en segon lloc els mitjans de comunicació.
Després de prendre apunts d’aquest vídeo, hem mirat dos anuncis de televisió i ens hem fixat en les maneres d’actuar de les persones i si són educatives pels nens o no. El primer anunci, era de “Galerias Preciado”. El primer cop que te’l mires és simpàtic de veure, però, l’Imma ens ha fet veure el paper del professor a l’anunci, i és veritat que no m’agradaria estar a la seva pell en aquell moment.
El següent anunci, eren dos consecutius del cotxe de la marca Seat Altea, per fixar-nos en el detall que segueixen com una historieta (amb el porquet, que al segon anunci és el que, al primer, s’ha quedat sol a la carretera).
Centrant-nos en el segon anunci (és a dir, l’últim que ha sortit a la televisió) ens hem fixat en com son les llums, que hem descobert que també ajuden a l’hora de voler vendre, com és la família que s’hi veu reflectida, la música, el color dels cotxes, els logos...
Així com les cançons del dia anterior, també m’ha semblat molt interessant la manera de fer la classe, ha sigut ràpida i molt entenedora. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario